Ελλάδα

Εκτός χειρουργείου ο 34χρονος Δημήτρης που πυροβόλησαν στο Γκάζι: Αφαιρέθηκε η σφαίρα από το κεφάλι του

Εκτός χειρουργείου ο 34χρονος Δημήτρης που πυροβόλησαν στο Γκάζι: Αφαιρέθηκε η σφαίρα από το κεφάλι του
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το χειρουργείο του νεαρού άνδρα πήγε καλά, ενώ οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του και τώρα αισιοδοξούν.

Σημειώνεται πως ακόμη συνίσταται προσοχή καθώς είναι εξαιρετικά κρίσιμα τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την επέμβαση. Αφού περάσουν κι αυτά ομαλά, θα μπορέσει η ιατρική ομάδα να επαναξιολογήσει την κατάσταση της υγείας του 34χρονου Δημήτρη.

Σε δημοσίευμα του creta24 γίνεται αναφορά στις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς όταν έγινε γνωστή η θετική έκβαση του χειρουργείου με τους γονείς του Κρητικού να ξεσπούν σε κλάματα.

Υπενθυμίζεται πως νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο.

Μάλιστα από τους πυροβολισμούς του αδίστακτου «πιστολέρο» είχαν τραυματιστεί ακόμη ο αδερφός του Γιάννης και ο 28χρονος φίλος τους Φραγκίσκος.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείο Γεννηματάς, απ΄όπου εξήλθαν σήμερα και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.