Ελλάδα

Γκάζι: Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ - Ακόμα αναζητείται ο 37χρονος «πιστολέρο»

Γκάζι: Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ - Ακόμα αναζητείται ο 37χρονος «πιστολέρο»
Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 33χρονος Αλβανός που απολογήθηκε νωρίτερα ως συνεργός του 37χρονου σεσημασμένου μαφιόζου για το αιματοκύλισμα στο Γκάζι.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, φέρεται να δήλωσε σοκαρισμένος από την εξέλιξη του αιματηρού περιστατικού, υποστηρίζοντας ότι δε γνώριζε ότι ο 37χρονος σκληρός ποινικός είχε επάνω του όπλο.

Ο ίδιος φέρεται να αποδέχεται μόνο….το χαστούκι σε βάρος του ενός από τους τρεις τραυματισμένους Κρητικούς, υποστηρίζοντας ότι η δολοφονική επίθεση από τον 37χρονο, που πυροβόλησε εν ψυχρω τους τρεις νεαρούς, έγινε για ασήμαντη αφορμή.

«Βρισκόμουν στη θέση του συνοδηγού στο τζιπ. Σε κάποιο σημείο το αυτοκίνητο έπεσε σε λακούβα με νερά, ακούσαμε κάποιους να μας φωνάζουν και ένας μας έριξε ένα πλαστικό μπουκάλι στο τζάμι του αυτοκινήτου.

Αμέσως ο… τράβηξε χειρόφρενο και βγήκαμε από το αυτοκίνητο. Ένας από τους τρεις με έφτυσε στο πρόσωπο και εγώ τότε του έριξα ένα χαστούκι. Πριν καταλάβω τι γίνεται ο… έβγαλε από την τσέπη ένα όπλο και τους πυροβόλησε. Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό. Όταν πήγα σπίτι, πήρα τη δικηγόρο μου τηλέφωνο», φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 37χρονου Αλβανού μαφιόζου που σε αυτή την υπόθεση κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.