Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ γερός και δυνατός μάς εύχεται καλή χρονιά!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ γερός και δυνατός μάς εύχεται καλή χρονιά!
Οι πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον Παναγιώτη – Ραφαήλ και την οικογένεια του!

Ο μικρούλης Παναγιώτης Ραφαήλ έστειλε τις πιο τρυφερές και όμορφες ευχές για την φετινή Πρωτοχρονιά με ένα video που αναρτήθηκε στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι γονείς του στο Facebook.  «Ευχόμαστε το 2024 να φωτίσει τις ζωές σας, όπως τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια φωτίζουν το σαλόνι!!! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές!!!», αναφέρει σε μήνυμά της η οικογένεια του μικρού ήρωα.

Στο βίντεο ακούγεται η μητέρα του να τον ρωτάει ποια είναι τα αγαπημένα του στολίδια πανω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τον ίδιο να απαντάει πως του αρέσουν όλα τα στολιδιά και τα λαμπάκια που φωτίζουν. Το παιδί που κινητοποίησε την Ελλάδα και την Κύπρο, σε ένα πρωτοφανές κίνημα αλληλεγγύης πριν λίγα χρόνια, ώστε να μπορέσει να λάβει την πολύτιμη γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία, ανταποκρίνεται πλήρως στη θεραπεία και η υγεία του έχει βελτιωθεί.

Το συγκινητικό βίντεο με τις ευχές από τον μικρό Παναγιώτη - Ραφάηλ

Ο μικρός ήρωας που συγκίνησε και ένωσε σαν μια γροθιά το πανελλήνιο

Η περιπέτειά του παιδιού συγκλόνισε το πανελλήνιο και πολλοί έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του μικρούλη προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Χάρη στη θεραπεία που έκανε στη Βοστόνη, το αγγελούδι κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου συνεχίζει τις θεραπείες και τη χορήγηση φαρμάκων.