Ελλάδα

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο «Καραϊσκάκης» με φόντο τα επεισόδια στον Ρέντη

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο «Καραϊσκάκης» με φόντο τα επεισόδια στον Ρέντη
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (8/1) με εισαγγελική παραγγελία έρευνα, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων με τον νεκρό αστυνομικό στου Ρέντη.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες της Αθλητικής Βίας, των Εγκληματολογικών Ερευνών, ΟΠΚΕ, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και όχι μόνο, ενώ η έρευνα επικεντρώνεται σε αποθήκη του γηπέδου που παλιότερα ήταν σύνδεσμος φιλάθλων, για να εντοπιστούν τυχόν στοιχεία για την υπόθεση του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ληφθούν γενετικά υλικά και αποτυπώματα από τον χώρο για διασταύρωση με προηγούμενα ευρήματα.

Η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο δεν θεωρείται τυχαία, είναι στοχευμένη και έχει να κάνει με ευρήματα της υπόθεσης από την έρευνα των Αρχών, ενώ εκκρεμούν αποτελέσματα από την Εγκληματολογικά Εργαστήρια, εκθέσεις από άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και καταθέσεις.

Ήδη η έρευνα έχει κλειδώσει σε έναν «πυρήνα» περίπου 20 εμπλεκομένων προσώπων, εκ των οποίων 3-4 με ρόλο καθοδηγητή και κάποιων από τις προσαγωγές που ακολούθησαν της μοιραίας νύχτας.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν, ενώ οι συλλήψεις αναμένονται στο τέλος Ιανουαρίου, ώστε να έχουν συγκεντρωθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα «δένουν» την εγκληματική οργάνωση.