Ελλάδα

Θρίλερ με τον 31χρονο Μπάμπη: «Φωνάζει» η υπόθεση λέει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, οι αντιφάσεις και τα κενά μνήμης

Θρίλερ με τον 31χρονο Μπάμπη: «Φωνάζει» η υπόθεση λέει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, οι αντιφάσεις και τα κενά μνήμης
Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, καθώς για ακόμα μια ημέρα δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείο ζωής από τον νεαρό άνδρα, με τις αρχές να επικεντρώνονται στον τελευταίο άνδρα που τον είδε ζωντανό.

Με τη βοήθεια drone και εκπαιδευμένων σκυλιών ελέγχεται σπιθαμή προς σπιθαμή η ευρύτερη περιοχή του πρώην ΤΕΙ στο Μεσολόγγι, εκεί όπου φαίνεται να εμφανίζεται για τελευταία φορά ο νεαρός άντρας, ωστόσο κανένα ίχνος του δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.  Πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης είναι ο 50χρονος κρεοπώλης και φίλος του 31χρονου, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι μαζί του και όπως ισχυρίζεται τον άφησε εκείνο το βράδυ στα ΤΕΙ Μεσολογγίου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα.  Μάλιστα όπως φάνηκε και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι δυο άνδρες είχαν μια πολύ μικρή συνομιλία μεταξύ τους, διάρκειας 12 δευτερολέπτων, πριν ο 50χρονος αφήσει το κινητό του σπίτι του και πάει να παραλάβει τον 31χρονο και τον πάει να συναντήσει τον άγνωστο άνδρα.

«Έχω κενά μνήμης» ισχυρίζεται ο 50χρονος

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενά και ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο 50χρονος για το χρονικό αυτό διάστημα «Εχω κενά μνήμης , ξέρω ότι δεν με πιστεύετε, γνωρίζω ότι επιβαρύνω τη θέση μου αλλά δε θυμάμαι», αυτές είναι οι φράσεις με τις οποίες φαίνεται να απαντά στις αρχές ο 50χρονος κρεοπώλης, η αστυνομία ωστόσο έχει επικεντρωθεί σε μερικές ανακρίβειες του κρεοπώλη όσον αφορά τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

«Φύλλο και Φτερό» το δεύτερο κινητό του κρεοπώλη

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr, ο κρεοπώλης επιμένει πως το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, μετέφερε τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και όπως υποστηρίζει, από εκείνη τη στιγμή δεν τον ξαναείδε. Σύμφωνα με βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη κατοχή τους οι αστυνομικοί, ο 50χρονος άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση, στη συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο του Μεσολογγίου και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μία απόσταση μόλις 7 λεπτών. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 50χρονος κρεοπώλης και δεν είναι καταχωρημένο στο όνομα του, το οποίο ενδέχεται να δώσει απαντήσεις στην μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κρεοπώλης ήταν ο άνθρωπος που συνάντησε τελευταίος τον 31χρονο αγνοούμενο, ενώ είχε κλειστό το τηλέφωνο του τις ώρες που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του νεαρού κυνηγού. Η συσκευή ενδέχεται να δώσει νέα στοιχεία στην μυστηριώδη υπόθεση, μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

«Φωνάζει» η υπόθεση του εξαφανισμένου Μπάμπη, λέει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης τόνισε «Η υπόθεση «φωνάζει». Οι έρευνες βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν ερωτήματα και υπάρχουν κενά. Δεν μπορεί να είμαστε φίλοι και να αφήνω τον φίλο μου σε ερημικό σημείο να πάει για κυνήγι με άλλον φίλο του, και να μην τον ρωτάω ποιος είναι αυτός ο φίλος. Δεν γίνεται να σβήνονται κάποια στοιχεία από το κινητό. Δεν μπορείς να λες “δεν θυμάμαι” μετά από λίγες ώρες για ένα γεγονός, και ειδικά για έναν φίλο σου. Θέλω να πιστεύω στο καλό σενάριο, αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα».

«Πιστεύω πως ο αδερφός μου δεν είναι καλά – Καλέσαμε το Ανθρωποκτονιών»

Η αδερφή του αγνοούμενου μίλησε στο Mega «Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και γρήγορα γιατί η μητέρα μου είναι στα όρια κατάρρευσης που δεν ξέρει που βρίσκεται το παιδί της. Πιστεύω ότι δεν είναι καλά ο Μπάμπης, αν ήταν καλά θα είχε έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα μου. Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Οποίος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Και οι Αρχές να τρέξουν την υπόθεση, καλέσαμε εμείς το Ανθρωποκτονιών μετά από παραίνεση δημοσιογράφου. Δεν ήταν δική μας αυτή η δουλειά, έπρεπε ήδη να έχει κληθεί από νωρίς», ανέφερε η αδερφή του αγνοούμενου 31χρονου, Χριστίνα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο άντρας πήρε στις 20:20 τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ωστόσο, επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, στις 21:30 το βράδυ, αν και πρόκειται για μία απόσταση μόλις 7 λεπτών. Το κενό αυτής της μιας ώρας, τον έβαλε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενά και ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο 50χρονος για το χρονικό αυτό διάστημα, ενώ οι κάμερες έχουν πιάσει το όχημά του να κινείται προς το Μεσολόγγι και όχι προς τον Άγιο Θωμά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Φέρεται, λοιπόν, να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο ίδιος κρατείται από το Σάββατο (6/1) στο τμήμα Ασφαλείας του Μεσολογγίου, με την κατηγορία της οπλοκατοχής, καθώς μέσα στο μαύρο τζιπ του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, πήρε αναβολή και σήμερα (9/1) θα οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεσή του.