Ελλάδα

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Σκουπίδι ο 39χρονος, εθισμένος στο τζόγο, ζούσε από τις γυναίκες»

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Σκουπίδι ο 39χρονος, εθισμένος στο τζόγο, ζούσε από τις γυναίκες»
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 39χρονο σύντροφο της Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε ένα μπαούλο. Οι αστυνομικοί δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι αυτός μαζί με τον συνεργό του, τον 34χρονο φίλο του, είναι οι δράστες της δολοφονίας, έστω και αν ο 39χρονος ακόμα το αρνείται και λέει διάφορες δικαιολογίες ότι δήθεν κοιμόταν.

Φίλος του 39χρονου αλλά και του 34χρονου συνεργού του, που σκότωσαν εν ψυχρώ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς την 41χρονη Γεωργία που κυοφορούσε το παιδί του 39χρονου μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε το προβληματικό προφίλ του συντρόφου της.

«Ήταν ένα ‘σκουπίδι’, το οποίο ζούσε από τις γυναίκες. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν ένας παραβατικός άνθρωπος που ήταν εθισμένος στο τζόγο και στο αλκοόλ. Προσπαθούσε τα θύματά του, που ήταν νεαρές γυναίκες, να τα κάνει υποχείριά του. Το ίδιο ακριβώς έκανε δυστυχώς κι αυτή τη στιγμή.

»Ήταν ένας θεατρίνος που ήθελε να εκτελέσει το σχέδιό του άριστα. Το σχέδιο ήταν να πάρει τα λεφτά και να σκοτώσει».

Όσον αφορά τον συνεργό του 39χρονου ανέφερε ότι στο παρελθόν από όσο γνωρίζει δεν είχε πειράξει κάποιον άνθρωπο. « Ο συνεργός του δεν είχε πειράξει ποτέ στο παρελθόν άνθρωπο. Ήταν ήπιος, ήταν φίλος του και προσπαθούσε να τον έχει υποχείριό του».

«Ο εντολέας μου δεν την μαχαίρωσε, την ακινητοποίησε» – Όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του συνεργού

Ο δικηγόρος του 34χρονου κατηγορουμένου για συνεργία, Γιώργος Παρηγόρης, μίλησε στο MEGA για την υπόθεση. «Όλα έγιναν καθ’ υπόδειξη του πρώτου κατηγορούμενου. Εκείνος ήξερε πως θα εξαφανίσει τα πράγματα. Ο εντολέας μου δεν την μαχαίρωσε. Στην ουσία την ακινητοποίησε. Θα ήθελα να τονίσω είναι πως μετά την τέλεση της πράξης της ανθρωποκτονίας γίνεται η συγκάλυψη και θα ερευνηθεί εάν θα τιμωρηθεί ή όχι. Αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε δύο διαφορετικούς χαρακτήρες. Η ειλικρίνεια του εντολέα μου πρέπει να αξιολογηθεί. Μόνος του πήγε στο τμήμα και ότι έχει πει έχουν προκύψει.