Ελλάδα

«Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»: Η επίμαχη συνομιλία που έσβησε ο κρεοπώλης πριν χαθούν τα ίχνη του 31χρονου

«Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»: Η επίμαχη συνομιλία που έσβησε ο κρεοπώλης πριν χαθούν τα ίχνη του 31χρονου
Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στην έρευνα του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη, προκειμένου να εντοπιστεί ο 31χρονος.

Στο κόκκινο η αγωνία για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολ΄΄ογγι. Για ένατη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν αφότου ο 50χρονος κρεοπώλης φίλος του, όπως ισχυρίζεται, τον άφησε με το αυτοκίνητό του σε μία κοντινή περιοχή προκειμένου ο αγνοούμενος να πάει για κυνήγι με κάποιο άλλο άτομο.

"Θέλω τα λεφτά μου μέχρι την Κυριακή" - Η συνομιλία που έσβησε ο κρεοπώλης 

Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στην έρευνα του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη, προκειμένου να εντοπιστεί ο 31χρονος, Μπάμπης Κούτσικος, από το Μεσολόγγι, ο οποίος έχει εξαφνιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω messenger τις οποίες έσβησε ο 50χρονος.

Στα μηνύματα αυτά, υπάρχει ο διάλογος όπου ο 31χρονος επικοινωνεί ξανά και ξανά με τον κρεοπώλη και του ζητά τα χρήματα που του είχε δανείσει. Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος στον κρεοπώλη: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά». Ο λόγος για τις 17.000 ευρώ που είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο, ωστόσο σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη δεν τα επέστρεψε ποτέ.

Την ίδια στιγμή, στην Αστυνομία έχουν κληθεί νέα πρόσωπα για να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση, τα οποία είναι από το φιλικό περιβάλλον του 31χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών στις καταθέσεις τους, δίνουν μία άλλη τροπή στην υπόθεση καθώς δεν μιλούν μόνο για ένα χρέος.

Αποκαλύψεις που «καίνε» τον κρεοπώλη - Ο τσακωμός στα κοινωνικά δίκτυα πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη

Το κινητό του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω κοινωνικών δικτύων που «καίνε» τον κρεοπώλη. Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος ματαξύ τους καθώς ο 31χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω. Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι το κινητό του προτού συναντηθεί με τον 31χρονο. Από την άλλη, το κινητό του αγνοούμενου παραμένει άφαντο. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από το τηλέφωνο του Μπάμπη ενώ γίνεται και έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη.

«Μεθοδευμένη εγκληματική ενέργεια, ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας» λέει η οικογένεια του Μπάμπη

Μία νέα διάσταση στην υπόθεση δίνει η οικογένειά του, «δείχνοντας» όχι μόνο τον 50χρονο κρεοπώλη αλλά και επιπλέον πρόσωπα. Ο δικηγόρος της οικογένειας ειδικότερα αναφέρει επίσης ότι θα ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου για να εξεταστούν όλες οι τελευταίες κινήσεις του Μπάμπη. «Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η οποία είναι μεθοδευμένη, έχει μια συγκεκριμένη υποδομή και κατά την άποψή μου ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας. Θα καταθέσουμε και μήνυση από την πλευρά της οικογένειας με νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου ώστε να γίνει άρση των τραπεζικών λογαριασμών και να δούμε όλες τις κινήσεις του Μπάμπη», υπογραμμίζει ο κ. Δημόπουλος

Φίλος αγνοούμενου: «Ο κρεοπώλης εκτελούσε τα σκυλιά που δεν ήθελαν οι ιδιοκτήτες τους»

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον 50χρονο ανέφεραν ότι υπερηφανευόταν διότι τον καλούσαν να εκτελέσει σκυλιά που δεν τα ήθελαν, διότι δεν ήταν καλά στο κυνήγι.