Ελλάδα

Μεσολόγγι: Κοντά στην επίλυση του μυστηρίου οι Αρχές μετά την ολονύκτια κατάθεση του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Κοντά στην επίλυση του μυστηρίου οι Αρχές μετά την ολονύκτια κατάθεση του κρεοπώλη
Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη να παραμένει ο βασικός ύποπτος των ερευνών της ΕΛΑΣ

Συνεχίζονται για 14η μέρα οι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, την ώρα που η οικογένεια του Μπάμπη είναι πλέον σίγουρη ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και ο 50χρονος κρεοπώλης  παραμένει ο βασικός ύποπτος της ΕΛΑΣ.

Αργά χθες, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ο 50χρονος κρεοπώλης κρίθηκε απαραίτητο απαραίτητο να κληθεί και πάλι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση, καθώς έχουν διαπιστωθεί αρκετές αναντιστοιχίες σε αυτά που έχει υποστηρίξει και στα όσα έχουν μπορέσει οι αστυνομικοί να συλλέξουν, είτε με αξιοποίηση μαρτυρικών καταθέσεων, είτε με βίντεο, οπτικό υλικό, αλλά και από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμεινε κατά τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για αυτά τα οποία του έχει αποδώσει ένας συγκρατούμενος του σε κελί κράτησης στην Αστυνομική Διεύθυνση. 

Ενδιαφέρον επίσης προκύπτει και από την εμπλοκή ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν και αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης. Υπάρχει στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ φαίνεται να έχει ανταλλάξει και κάποια μηνύματα με τον 50χρονο, τα οποία έχουν σβηστεί.

Όπως γίνεται γνωστό, ο κρεοπώλης αναμένεται να περάσει και πάλι το κατώφλι του εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου, ενώ έχει κληθεί άμεσα και ο δικηγόρος του.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη. Στο μεταξύ, τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.