Ελλάδα

Πραγματικές ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ σε ακίνητα στην Κεντρική Μακεδονία

sponsored content sponsored content
Πραγματικές ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ σε ακίνητα στην Κεντρική Μακεδονία
Στον κλάδο του real estate, ο πλειστηριασμός ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ακίνητο χαμηλού προϋπολογισμού.

Μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού, οι ενδιαφερόμενοι έχουν ένα πολύ σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αφού οι τιμές είναι 30% χαμηλότερες από την τρέχουσα αξία της αγοράς!

Πρόκειται για μια εναλλακτική διαδικασία απόκτησης ακινήτου, η οποία πλέον γίνεται πολύ απλή με την στήριξη του i auction, της πιο εξειδικευμένης εταιρείας παροχής υπηρεσιών για την αγορά ακινήτων μέσω πλειστηριασμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του i auction είναι εδώ για να σας παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας και να σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Το i auction τρέχει όλη τη διαδικασία για εσάς! Με ποιον τρόπο;

  • Σας συμβουλεύει για τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν, με πλήρη ανάλυση της αξίας αλλά και της μελλοντικής απόδοσης κάθε ακινήτου
  • Σας παρέχει έγκυρα δεδομένα για να λάβετε ασφαλείς αποφάσεις
  • Σας εκπροσωπεί στη διαδικασία της δημοπρασίας
  • Δημιουργεί στρατηγική για την επιτυχή έκβαση της δημοπρασίας
  • Σας βοηθάει να λάβετε στεγαστικό δάνειο μέχρι και 70% χορήγηση της τιμής εκκίνησης
  • Είναι δίπλα σας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε στάδιο της διαδικασίας

Δείτε παρακάτω ακίνητα σε πραγματική ευκαιρία σε όλη την Κεντρική Μακεδονία:

Μονοκατοικία Χορτιάτης 150 τ.μ.

Σε κοντινή απόσταση από σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις, ανακαλύψτε μια ξεχωριστή μονοκατοικία 150 τ.μ. με κεραμοσκεπή στην περιοχή Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Είναι χτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 600 τ.μ. με διαμορφωμένο χώρο, θωρακισμένη πόρτα και αίθριο.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

xortiatis383

Μονοκατοικία Δροσερό Πέλλας 148 τ.μ.

Μια εντυπωσιακή μονοκατοικία 148 τ.μ. με σοφίτα βρίσκεται στην περιοχή Δροσερό Πέλλας. Χτισμένη σε οικόπεδο επιφανείας 1.222 τ.μ., το οποίο διαθέτει έναν καταπράσινο κήπο, ημιυπαίθριο χώρο 10 τ.μ. και θέση στάθμευσης.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

drosero483

Διαμέρισμα Κέντρο Θεσσαλονίκης 114 τ.μ.

Αποκτήστε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 3ου ορόφου με επιφάνεια 114 τ.μ. και διαθέτει 3 κύρια δωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και λουτροαποχωρητήριο. Βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και χρησιμοποιείται ως επαγγελματική στέγη.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

thessaloniki383

Μεζονέτα Πανόραμα Θεσσαλονίκης 135 τ.μ.

Διεκδικήστε μια υπέροχη μεζονέτα 135 τ.μ. στην περιοχή Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών οικοπέδου 1.655 τ.μ. κοντά σε αγορά, σχολεία, παρκο και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

panorama56

Διαμέρισμα Καλαμαριά Θεσσαλονίκης 73 τ.μ.
Προλάβετε διαμέρισμα 3ου ορόφου με επιφάνεια 73 τ.μ. στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, διάδρομο και μπάνιο. Διαθέτει επίσης αποθήκη και θέση στάθμευσης.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

kalamaria3893

Μονοκατοικία Κασσάνδρα 100τ.μ.

Αναζητήστε μια ξεχωριστή μονοκατοικία 85 τ.μ. στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής. Διαθέτει αποθήκη 15 τ.μ. και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την τοπική αγορά, τα σχολεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

kassandra3893

Διαμέρισμα Κέντρο Θεσσαλονίκης 134τ.μ.

Προλάβετε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επιφάνειας 134,42 τ.μ, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ο εσωτερικός χώρος περιλαμβάνει 4 δωμάτια, λουτρό, αποθήκη, κουζίνα, διάδρομο και WC.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

kentro3783

Μεζονέτα Κατερίνη 210τ.μ.

Διεκδικήστε αυτή τη μοναδική μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ, στην περιοχή της Κατερίνης. Αποτελείται από ισόγειο και 1ο όροφο, που επικοινωνούν μέσω εσωτερικής σκάλας ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την εμπορική αγορά και τα σχολεία.

Λάβετε μέρος εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

katerini383

Προλάβετε ακίνητα πλειστηριασμού σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική και σε πόλεις της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας και διεκδικήστε αυτό που επιθυμείτε!

Επικοινωνία

Ιστοσελίδα: www.iauction.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: +30 2106008300