Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία με καλάσνικοφ στη Μάνδρα - Βρέθηκε απανθρακωμένο το θύμα

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία με καλάσνικοφ στη Μάνδρα - Βρέθηκε απανθρακωμένο το θύμα
Με καλάσνικοφ «γάζωσαν» άνδρα στην οδό Αγίας Αικατερίνης στην Μάνδρα Αττικής, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να καεί εν κινήσει ο οδηγός

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για περιστατικό που έλαβε χώρα στη Μάνδρα Αττικής.

Άγνωστοι φέρεται να γάζωσαν στην κυριολεξία, με καλάσνικοφ,  ένα ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Αγίας Αικατερίνης με αποτέλεσμα να... πυρποληθεί. Το απανθρακωμένο πτώμα, κατά πληροφορίες φαίνεται να ανήκει σε επιχειρηματία της περιοχής. Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο.

Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι κάτοικοι της περιοχής ήταν εκείνοι που κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι αρχικά άκουσαν πυροβολισμούς και μετά είδαν ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες.

WhatsApp Image 2024 02 07 at 21.33.31 2

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Οι πυροσβέστες ανέσυραν από το όχημα ένα εντελώς απανθρακωμένο πτώμα, ενώ, στο σημείο έφτασαν σύντομα και αστυνομικές δυνάμεις που διαπίστωσαν πως πρόκειται για έγκλημα.

Γύρω από το καμένο αυτοκίνητο υπήρχαν κάλυκες, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του εκτελεσμένου θύματος βρέθηκε και ένα καμένο καλάσνικοφ, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα πέταξαν μέσα οι δράστες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά το έγκλημα.

WhatsApp Image 2024 02 07 at 21.33.31