Ελλάδα

Μακελειό στη Γλυφάδα: Συγκλονίζουν τα λόγια της κόρης του καπετάνιου

Μακελειό στη Γλυφάδα: Συγκλονίζουν τα λόγια της κόρης του καπετάνιου
Σοκ προκάλεσε τη Δευτέρα η εισβολή ενός ένοπλου άνδρα και το μακελειό στα γραφεία της ναυτιλιακής της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα: Μεταξύ των θυμάτων και ο πρώην καπετάνιος που προσπάθησε να τον αφοπλίσει

Ένα από τα θύματα του 70χρονου Άρη - μέχρι πρότινος έμπιστου της οικογένειας Καρνέση - είναι ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος της εταιρείας, Ηλίας Κουκουλάρης.

Ο άνδρας φέρεται να έφαγε την σφαίρα πισώπλατα στην προσπάθεια του να πάρει από τα χέρια του δράστη την καραμπίνα.

«Ο πεθερός μου ήταν μαζί με τον γαμπρό της πλοιοκτήτριας και μπήκε ο κακοποιός μέσα με την καραμπίνα. Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει, να του αρπάξει την καραμπίνα και αυτός έβγαλε από την τσέπη ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε από πίσω στην πλάτη».

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από την ναυτιλιακή με την κόρη του υπαλλήλου να ρωτά έντρομη για την τύχη του πατέρα της, που εργαζόταν στο λογιστήριο.

Όπως ανέφερε η μητέρα και σύζυγο του εκλιπόντα, «μου είπε η κόρη μου γιατί κι εκείνη εργαζόταν εκεί αλλά είχε αναρρωτική, μου είπε ότι ήταν στον πρώτο όροφο. Η κόρη μου έχει φύγει με τις πιτζάμες και έχει πάει με ταξί κάτω. Ο γαμπρός μου ο ένας είναι εκεί και ο άλλος έχει πάει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο».

Στο Mega, όμως, μίλησε κι η κόρη του καπετάνιου:

«Ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Όλο αυτό. (σ.σ Ξέρω) Ότι μόνο ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος. Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου. Κατευθύνομαι προς το σπίτι. (σ.σ Ο πατέρας μου) Πήγε να αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορούσα να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση».