Ελλάδα

Κρήτη: «Παίζαμε με το όπλο» λέει ο συζυγοκτόνος της 29χρονης Νίνας

Κρήτη: «Παίζαμε με το όπλο» λέει ο συζυγοκτόνος της 29χρονης Νίνας Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
«Παίζαμε με το όπλο γιατί νόμιζα ότι είχε ασφάλεια» φέρεται να ισχυρίστηκε ο 39χρονος Αλβανός που πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 29χρονη σύντροφο του Νίνα, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 39χρονος δράστης εκφράζει ασυνάρτητες αιτιολογίες προκειμένου να δικαιολογήσει, όπως εκτιμούν, το στυγερό έγκλημα.

Επιπλέον, σημειώνουν ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία δεν είχε ασφάλεια.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο Σάββατο ο 39χρονος που κατάγεται από την Αλβανία, για τον φόνο που διέπραξε.

Πριν τη μοιραία αυτή νύχτα, ο 39χρονος και η 29χρονη έφυγαν μαζί από το μαγαζί, και κατά πάσα πιθανότητα υπήρξε διαπληκτισμός στη διαδρομή.

Ο 39χρονος που είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, δε δίστασε πάνω στην ένταση της στιγμής να πατήσει τη σκανδάλη και να τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι την 29χρονη Νίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη δολοφονία, κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά και η 29χρονη Νίνα είχε φύγει από τη ζωή.

Όταν μάλιστα έφτασε η αστυνομία στο σημείο του εγκλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντίκρισαν τον 39χρονο σε κατάσταση σύγχυσης και μέθης. 

Μάλιστα, αφού τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, περίμεναν λίγη ώρα προκειμένου να συνέλθει και να τους πει τι ακριβώς είχε συμβεί.