Ελλάδα

«Vor V Zakone»: Φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας των γεωργιανών μαφιόζων

«Vor V Zakone»: Φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας των γεωργιανών μαφιόζων Φωτογραφία: EUROKINISSI
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι μελών της εγκληματικής ομάδας Γεωργιανών, της «Vor V Zakone» με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Η εγκληματική ομάδα «Vor V Zakone» που εξαρθρώθηκε στις 12 Ιανουαρίου από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής επιδιδόταν σε διακεκριμένες κλοπές από σπίτια, τοκογλυφίες κατ’ επάγγελμα, αρπαγές και εκβιάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών, αποσκοπεί αφενός στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους σε βάρος και άλλων θυμάτων και για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα παραπάνω εγκλήματα και αφετέρου στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476202 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε εδώ φωτογραφίες και στοιχεία όλων των εμπλεκομένων