Ελλάδα

Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο, φόβοι πως είναι η Σταυρούλα

Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο, φόβοι πως είναι η Σταυρούλα
Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο, και υπάρχουν φόβοι πως είναι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι πως πρόκειται για την Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Όπως αναφέρει το STAR, η σορός εντοπίστηκε στον Πόρο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της ενώ τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στην σορό ανταποκρίνονται σε πρώτη φάση σε εκείνα που φορούσε η Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Οι Αρχές έχουν μια πρώτη εικόνα για την σορό που εντοπίστηκε στον Πόρο και φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε από αυτοχειρία.

Πάντως, έχουν προχωρήσει σε λήψη DNA από τον πατέρα της Σταυρούλας ώστε να έχουν την απάντηση αν πρόκειται για εκείνη ή για κάποια άλλη.

Η σορός βρισκόταν στα αζήτητα εδώ και 6 μήνες. Την είχε εντοπίσει βάρκα στα ανοιχτά του νησιού και είχε καλέσει τις Αρχές.

Η Σταυρούλα εξαφανίστηκε στις 23 Αυγούστου, με την τσάντα της, περίπου 300 ευρώ σε μετρητά -όπως λέει η συγκάτοικος της- και το κινητό της. Η συγκάτοικος δεν δήλωσε στις αρχές την εξαφάνισή της.

Λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας, η συγκάτοικος σήκωσε από τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας περίπου 11.000 ευρώ «για ανάγκες όπως λογαριασμοί, ενοίκια, ερευνητής και δικηγόροι».

Όμως, όταν σήκωσε τα χρήματα δεν είχε εμφανιστεί ακόμα η ανάγκη να πληρώσει ερευνητή και δικηγόρους καθώς κανείς δε γνώριζε ότι είχε εξαφανιστεί η Σταυρούλα.

Aνέλαβε την υπόθεση το ανθρωποκτονιών

Η σορός που βρέθηκε φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα περίπου 50 ετών, με βάρος γύρω στα 80 κιλά και ύψος 1,70 μέτρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι τοξικολογικές φέρεται να έδειξαν ότι λάμβανε φάρμακα που κάποιος μπορεί να κάνει χρήση μόνο με ιατρική συνταγή.

Το ανθρωποκτονιών, που ανέλαβε την υπόθεση εδώ και λίγα 24ωρα, ζήτησε να ενημερωθεί για άτομα που βρίσκονται στα αζήτητα κι έτσι προέκυψαν τα παραπάνω στοιχεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να είναι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά, καθώς εντοπίστηκαν κοσμήματα τα οποία παρομοιάζουν με αυτά που φορούσε η γυναίκα.

Οι αρχές έχουν λάβει DNA από τον βιολογικό πατέρα της γυναίκας και αύριο αναμένονται οι απαντήσεις.