Ελλάδα

Εξάρχεια: Συνελήφθη ο σύζυγος της γυναίκας, φέρεται να την βοήθησε να αυτοκτονήσει

Εξάρχεια: Συνελήφθη ο σύζυγος της γυναίκας, φέρεται να την βοήθησε να αυτοκτονήσει
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθή ο σύζυγός της, με την κατηγορία ότι τη βοήθησε να αυτοκτονήσει.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον σύζυγό της με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στους καρπούς με ξυράφι τα οποία ήταν τόσο βαθιά που αποκλείεται να τα έχει προκαλέσει μόνη της.

Ο 57χρονος που φαίνεται πως ειδοποίησε την Άμεση Δράση για τη νεκρή γυναίκα του, υποστήριξε ότι εκείνη έπασχε από καρκίνο και είχαν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν και οι δύο. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα ξεψυχούσε ο άνδρας αποφάσισε να δέσει τα τραύματά του και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Σε σημείωμα που βρέθηκε φαίνεται να γράφει μεταξύ άλλων: «Αποφασίσαμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο».

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, με τον σύντροφο της να καλεί μετά το απονενοημένο διάβημα την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.