Ελλάδα

Αναρτήσεις μίσους από τον 64χρονο που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια: «Αυτή η ύπουλη μας χώρισε»

Αναρτήσεις μίσους από τον 64χρονο που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια: «Αυτή η ύπουλη μας χώρισε»
Σοκάρουν οι δημόσιες αναφορές στην κόρη του, του 64χρονου που δολοφόνησε τον γαμπρό του στη Νίκαια.

Σφοδρή επίθεση απέναντι στην κόρη του στο προφίλ του στα social media, εξαπέλυε ο 64χρονος, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον γαμπρό του στη Νίκαια.

Το TLIVE δημοσίευσε τις αναρτήσεις, στις οποίες ο 64χρονος επιβεβαιώνει την εμμονή του με την κόρη του, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

«Αυτή η ύπουλη κατάφερε να χωρίσει τους γονείς της. Την αποκηρύσσω δημόσια από κόρη μου», έγραψε ο δολοφόνος.

Η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος δήλωσε στο TLIVE ότι ο πατέρας της την απειλούσε. «Θα χυθεί αίμα αν δεν γυρίσει πίσω η μητέρα σου», της έλεγε. «Θα τους σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ», προειδοποίησε τους συγγενείς, προαναγγέλλοντας το έγκλημα.

Ο δράστης της δολοφονίας είχε αφήσει ένα σύντομο σημείωμα, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητό του, με το οποίο είχε ταξιδεύσει στην Αθήνα.

Σε αυτό ανέφερε: «σας γράφω όλους στ’ α@@@@@ μου. Ό,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

Η κόρη του ανέφερε επίσης ότι από το 2008 είχε δεχθεί απειλές τόσο αυτή όσο και οι συγγενείς από τον δράστη και αυτόχειρα, ο οποίος είχε αναφέρει ότι κάποια στιγμή θα έκανε κακό και μετά θα αυτοκτονούσε.