Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκε 43χρονος με βαρύ... παρελθόν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ανήλικου στα Καλύβια

Ταυτοποιήθηκε 43χρονος με βαρύ... παρελθόν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ανήλικου στα Καλύβια Φωτογραφία: EUROKINISSI
Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 16χρονου αγοριού που είχε σημειωθεί πέρσι τον Μάρτιο στα Καλύβια της Αττικής.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 43χρονου Ρώσου μαφιόζου, ο οποίος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και πυροβόλησε εναντίον του 16χρονου στα Καλύβια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Μάλιστα, η φωτογραφία του 43χρονου είχε βρεθεί στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου Βασίλη Ρουμπέτη και επιπλέον γίνεται λόγος για εμπλοκή του στη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου. Οι αρχές εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει σχέση με το κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί πρόσφατα και τα μέλη του εμπλέκονταν σε σε παράνομη διακίνηση τσιγάρων αλλά και σε δολοφονίες ανθρώπων της νύχτας σε συνδυασμό με τη greek mafia.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα στοιχεία του κατηγορούμενου ταυτοποιήθηκαν μετά από στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις και ειδικές ανακριτικές πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 43 χρονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ αναζητείται από τις Αρχές και γίνεται εκτίμηση πως έχει διαφύγει στο εξωτερικό.