Ελλάδα

Πώς έπεσε στα δίχτυα της ΕΛΑΣ ο αστυνομικός - μαστροπός

eurokinissi eurokinissi
Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ανέφερε το επίθετο ενός αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομική υπηρεσία του Πειραιά και συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας αρκούσε ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Το πρόσωπο που τηλεφώνησε ανέφερε και το ξενοδοχείο όπου πήγαινε μετέφερε τις γυναίκες ο αστυφύλακας το οποίο είναι στην Μεταμόρφωση.

Οι «Αδιάφθοροι» προχώρησαν σε άρση απορρήτου επικοινωνιών όπου διαπίστωσαν ότι όντως το κινητό εξέπεμψε σήμα από τη συγκεκριμένη περιοχή κατά το παρελθόν. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα τον εντόπισαν να βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο.

Χθες το πρωί δόθηκε το πράσινο φως για τη σύλληψή του αστυφύλακα όπου στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, υπήρχαν ασύρματοι, δύο εκ των οποίων ήταν συντονισμένοι σε συχνότητες της αστυνομίας.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι πρόσφατα μετέφερε εκδιδόμενη στο εν λόγω ξενοδοχείο έναντι χρημάτων και συμπλήρωσε πως αυτό συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο με περίπου 10 γυναίκες οι οποίες κατάγονται από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και έρχονται στην Ελλάδα δήθεν για διακοπές.