Ελλάδα

«Μυστήριο» με φωτιά στο J2US: Κάηκε το αυτοκίνητου του Αμούτζα, ενδείξεις εμπρησμού

«Μυστήριο» με φωτιά στο J2US: Κάηκε το αυτοκίνητου του Αμούτζα, ενδείξεις εμπρησμού
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στο πάρκινγκ που χρησιμοποιούν οι συντελεστές του J2US

Δύο οχήματα - μεταξύ των οποίων το ΙΧ του Γιώργου Αμούτζα - τυλίχθηκαν στις φλόγες αργά το βράδυ του Σαββάτου 6ης Απριλίου στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η Πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τις 22:00, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα τρίτο σταθμευμένο όχημα που υπέστη μικρότερες υλικές ζημιές.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο του ηθοποιού βρισκόταν στο πάρκινγκ του στούντιο - το οποίο είναι φυλασσόμενο - και τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην σκηνή του σόου. Μάλιστα, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το συμβάν και θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για φωτιά που προκλήθηκε από πρόθεση, κάτι ωστόσο που μένει να επιβεβαιωθεί αφού ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.