Ελλάδα

Μέλος της συμμορίας LIONS ο δολοφόνος στον Άγιο Παντελεήμονα

Μέλος της συμμορίας LIONS ο δολοφόνος στον Άγιο Παντελεήμονα
Το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου μία ομάδα ατόμων επιχείρησε να επιτεθεί σε αλλοδαπούς ασιατικής καταγωγής σε πεζόδρομο στην οδό Ηπείρου στον Άγιο Παντελεήμονα ωστόσο ήταν προετοιμασμένοι και τους περίμεναν με καδρόνια.

Οι επιτιθέμενοι το έβαλαν στα πόδια για να γλιτώσουν ωστόσο ένας εξ αυτών τράβηξε όπλο και πυροβόλησε χωρίς να βλέπει στο κεφάλι έναν άνδρα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Από την πρώτη στιγμή τα στελέχη της Ασφάλειας θεωρούσαν ότι η υπόθεση σχετιζόταν με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών.

Χθες το βράδυ εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 24χρονο που φέρεται ως δράστης της δολοφονίας.
To συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται ως μέλος της συμμορίας LIONS. Είχε συλληφθεί στις 7 Φεβρουαρίου μαζί με έναν 19χρονο για συμμορία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν σε ξυλοδαρμούς στο κέντρο της Αθήνας, πυροβολισμούς στις Αχαρνές και ένοπλη επίθεση σε κέντρο διασκέδασης στα Πατήσια ενώ τα στελέχη της Ασφάλειας θεωρούν ότι ο 24χρονος πυροβόλησε στις 5 Φεβρουαρίου τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους. Τότε η γυναίκα μεταφέρθηκε με διαμπερές τραύμα στην κοιλιά στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 24χρονος μετά τη σύλληψή του είχε οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και αφέθηκε ελεύθερος, ένα μήνα μετά πυροβόλησε τον αλλοδαπό στον Άγιο Παντελεήμονα και πλέον βρίσκεται ξανά στα κρατητήρια.