Ελλάδα

Κρήτη: Βρέθηκε η 16χρονη - Ελεύθεροι πατέρας και γιος για την αρπαγή της

Κρήτη: Βρέθηκε η 16χρονη - Ελεύθεροι πατέρας και γιος για την αρπαγή της
Η 16χρονη, που αγνοούνταν, βρέθηκε στα νότια του νομού Ηρακλείου, ενώ συνελήφθη ο ανήλικος φίλος της με την κατηγορία της αρπαγής.

Καλά στην υγεία της εντοπίστηκε η 16χρονη που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) στο Ηράκλειο Κρήτης και είχε εκδοθεί για την περίπτωσή της Missing Kid Alert, με το neakriti.gr να αναφέρει πως επέστεψε στο σπίτι της.

Ελεύθεροι πατέρας και γιος για την αρπαγή της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 16χρονη βρέθηκε σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας και φέρεται να είχε φύγει μαζί με τον συνομήλικο φίλο της, ο οποίος μαζί με τον 42χρονο πατέρα  του, συνελήφθησαν για αρπαγή ανηλίκου.

Η ανήλικη, που είχε φύγει από τον καταυλισμό των Ρομά στα Δύο Αοράκια, βρέθηκε σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας. Το κορίτσι είχε φύγει με τη θέλησή του με τον συνομήλικο φίλο της, ο οποίος και συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη και του 42χρονου πατέρα του νεαρού.

Όπως αναφέρθηκε, για τη 16χρονη στο Ηράκλειο είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Missing Kid Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν εισαγγελικής εντολής