Ελλάδα

Ακαδημία Αθηνών: Ειδική εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Ακαδημία Αθηνών: Ειδική εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων, που διοργανώνει η Ακαδημία Αθηνών.

Στην εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών για τη Γενοκτονία των Αρμενίων θα μιλήσει ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο Γενοκτολόγος Αρά Κετιμπιάν. Η εκδήλωση αρχίζει στις 18.00 μμ. Και η είσοδος είναι με προσκλήσεις.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα μιλήσει για τον «Φόρο τιμής κατά την 109η Επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων» ενώ θέμα της ομιλίας του κ. Κετιμπιάν είναι «Η γενοκτονία των Αρμενίων, όπως αναφέρεται στον Τύπο των ΗΠΑ».

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητής Σταμάτιος Κριμιζής, η Α.Ε. κ. Τιγκράν Μκρτσιάν, Έκτακτος και Πληρεσξούσιος Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελληνική Δημοκρατία και ο καθηγητής Ασότ Σαγιάν, Πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών της Δημοκρατίας της Αρμενίας.

2024 04 25 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ bc290