Ελλάδα

Φονικό στο Μαρούσι: Γνώριμοι μεταξύ τους οι δράστες - Συμμετείχαν 10 άτομα

Φονικό στο Μαρούσι: Γνώριμοι μεταξύ τους οι δράστες - Συμμετείχαν 10 άτομα Φωτογραφία: INTIME
Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ για το αιματηρό επεισόδιο έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Την ώρα που έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής έξω από το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Μαρούσι, έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τους «πρωταγωνιστές» του περιστατικού με τον 23χρονο νεκρό.

Σύμφωνα με το Mega, στη συμπλοκή στο κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι φαίνεται πως συμμετείχαν συνολικά 10 άτομα και εκτιμάται από την ΕΛΑΣ πως οι δράστες του επεισοδίου γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Η αστυνομία θεωρεί, μάλιστα, ότι από τους 10, οι 8 είναι σεσημασμένοι και πιο συγκεκριμένα, έχουν ποινικό παρελθόν με υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπές αυτοκινήτων, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η συμπλοκή στο Μαρούσι κράτησε αρκετή ώρα ενώ σε μία από τις δύο παρέες ήταν και ένας 26χρονος στρατιωτικός και κάποιες γυναίκες, οι οποίες δεν κατέθεσαν κάτι παραπάνω στις Αρχές.

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό στο Μαρούσι

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έβγαλε στον τηλεοπτικό αέρα ο ΑΝΤ1 καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, εκεί όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, κόβοντάς του το νήμα της ζωής.

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή στο Μαρούσι

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα δύο ομάδες ατόμων διαπληκτίστηκαν έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Κηφισίας στο Μαρούσι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν μέσα στο κλαμπ όταν διαπληκτίστηκαν δύο άτομα για ένα μπουφάν.

Ο ένας έφυγε και επέστρεψε μετά με τον 23χρονο, ο οποίος δεν φαίνεται να ήταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο.

Το 23χρονο θύμα έβγαλε όπλο αλλά αυτό έπαθε εμπλοκή και δεν μπόρεσε να πυροβολήσει.

Στη συνέχεια πάνω στη συμπλοκή δέχθηκε μια θανάσιμη μαχαιριά στο λαιμό ενώ τραυματίστηκαν επίσης με μαχαίρι ένας 26χρονος στην κοιλιά και ένας 23χρονος στην ωμοπλάτη.

Το θύμ ασύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις νακρωτικών, κλοπών και ληστειών, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Κατά τις έρευνες στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα φυσίγγιο και ένα όπλο, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για έλεγχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.