Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στο κέντρο, ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Αθηνών - Λαμίας

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στο κέντρο, ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Αθηνών - Λαμίας Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική οδό με καθυεστερήσεις που φτάνουν τη μισή ώρα.

Αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας ενώ ανάλογο είναι το σκηνικό και στην Αθηνών – Λαμίας και τον Κηφισό.

Αυτή την ώρα μποτιλιαρισμένοι είναι οι έξοδος και είσοδος της Αθηνών- Λαμίας από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην άνοδο του Κηφισού.

Ουρές σημειώνονται και σε κεντρικές οδούς της Αθήνας, με μποτιλιαρισμένους δρόμους στην άνοδος και κάθοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Συγγρού, στη Σταδίου, τη Βασιλίσσης Αμαλίας και τη Φιλελλήνων. Στο «κόκκινο» είναι επίσης οι Αχιλλέως (Μάρνη), Πειραιώς και η λεωφόρος Ποσειδώνος από λεωφόρο Αλίμου έως Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική οδό όπου σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα, που ξεπερνούν τη μισή ώρα από Κάντζα έως Μεταμόρφωση αλλά και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από Μεταμόρφωση έως Πεντέλης, όπου οι καθυστερήσεις φτάνουν από 15 έως 20 λεπτά.

{https://twitter.com/aodostraffic/status/1791487448440033414}