Ελλάδα

Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δολοφόνος της 63χρονης 

Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δολοφόνος της 63χρονης  Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης από τη Χαλκίδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε ο δράστης.

Τις τελευταίες ώρες βρισκόταν στην αστυνομία ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, ο οποίος ομολόγησε ότι τη σκότωσε. 

Πρόκειται για έναν 37χρονο ο οποίος ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον του θύματος, που ήξερε τον χώρο και εκτιμάται ότι στόχος του ήταν η ληστεία. Ο 37χρονος είναι φίλος της κόρης της 63χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι όπου έμενε, με πέντε μαχαιριές στον αυχένα. Αρχικά, ο θάνατός της αποδόθηκε σε πτώση από σκάλα, αλλά η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε την αλήθεια. Φαίνεται ότι ο δράστης αρχικά την έριξε από τη σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε.

«Δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι. Και ήταν μόνος του; Ελπίζω αν τον έχουν βρει να μην τους ξεφύγει. Ποιον θα δω μπροστά μου Θεέ μου. Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να μην μάθω ποτέ τι έγινε, με πιάνει απελπισία», δήλωνε πριν από λίγες ώρες στο Mega η κόρη της 63χρονης.

«Ποιος είναι αυτός που λένε ότι είναι από το ευρύ περιβάλλον της οικογένειας; Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Ούτε ένας δεν υπάρχει για να πω “α, αυτός θα μπορούσε να το κάνει”. Δεν ερχόταν κάποιος στο σπίτι μας με τέτοια περιγραφή», είχε πει ακόμα.