Ελλάδα

«Λουκέτο» στο κέντρο που τραγουδάει η Πάολα - Η απάντηση του πολυχώρου

«Λουκέτο» στο κέντρο που τραγουδάει η Πάολα - Η απάντηση του πολυχώρου Φωτογραφία: INSTAGRAM
Η Πάολα έκανε πρεμιέρα εκεί στις 24 Μα΄ΐου και εμφανιζόταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης έβαλε λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Πάολα για ηχορύπανση. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival, η απόφαση ελήφθη μετά από καταγγελίες κατοίκων για ηχορύπανση και μετά από σχετικές παραβάσεις που βεβαιώθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τον ίδιο λόγο.

Η σφράγιση του χώρου θα γίνει στις 11 Ιουνίου μετά από απόφαση του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελή Καζαντζίδη.
Όπως αναφέρει η απόφαση ελήφθη «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση» ενώ τονίζεται ότι η απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση.

Η πρεμιέρα της Πάολας στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης είχε γίνει στις 24 Μαΐου και οι εμφανίσεις της γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ωστόσο σε ανακοίνωσή του ο Πολυχώρος του Μύλου αναφέρει ότι έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας και «οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά». «Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος ως χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ τούτου οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά» αναφέρει.

paola-loyketo_2f4bc.jpg

{https://www.instagram.com/p/C74LF-ZoH9W/?hl=el}