Ελλάδα

«Ο χώρος είχε σφραγιστεί και απλά... έκοβαν την κορδέλα»: Η ατιμωρησία έφερε το τραυματισμό 4 παιδιών στο Κορωπί

«Ο χώρος είχε σφραγιστεί και απλά... έκοβαν την κορδέλα»: Η ατιμωρησία έφερε το τραυματισμό 4 παιδιών στο Κορωπί
Οι δυο υπεύθυνοι του χώρου με τα φουσκωτά παιχνίδια οδηγούνται σήμερα στο Αυτόφωρο.

Για τον τραυματισμό των τεσσάρων παιδιών στο Κορωπί μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου, Θεόδωρος Γρίβας.

«Έχουμε σφραγίσει τον χώρο επανειλημμένα» επεσήμανε σε παρέμβασή του στον ΑΝΤ1.

«Αρχικά να πούμε ότι δεν πρόκειται για λούνα παρκ, αλλά για ένα χώρο ψυχαγωγίας, ο οποίος περιέχει κυρίως μερικά φουσκωτά παιχνίδια.

»Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει σε ιδιώτη και έχει σφραγιστεί πολλές φορές από τον δήμο μας. Στη συνέχεια έρχεται ο ιδιώτης και ανοίγει και πάλι τον χώρο, του οποίου η επιτήρηση του σφραγίσματος, είναι αρμοδιότητα του Α.Τ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με το περιστατικό, σημείωσε πως «τα παιδιά ήταν σε ένα φουσκωτό που το σήκωσε ψηλά ο αέρας και τα παιδιά έπεσαν και τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά».

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τέσσερα οκτάχρονα παιδιά, με τα τρία από αυτά να πηγαίνουν μάλιστα με ίδια μέσα σε νοσοκομεία.

Στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου μεταφέρθηκε ο γονιός που διοργάνωσε το πάρτι, αλλά και οι δύο υπεύθυνοι του χώρου οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν. Οι δύο συλληφθέντες- μία 58χρονη και ένας 67χρονος κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για παραβίαση σφραγίδων, καθώς ο χώρος είχε σφραγιστεί από το αστυνομικό τμήμα Κορωπίου, επειδή λειτουργούσε χωρίς άδεια.