Ελλάδα

Η μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία όλο το βράδυ μέσα από φωτογραφίες

Η μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία όλο το βράδυ μέσα από φωτογραφίες Φωτογραφία: eurokinissi
Η πυρκαγιά, αν και πλέον δεν έχει ενεργό μέτωπο, λόγω της μεγάλης δυναμικής που ανέπτυξε, επεκτάθηκε από την Αχαΐα στην Ηλεία.

Με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) στον Μαστραντώνη Αχαΐας, πάλευαν κατά τη διάρκεια της νύκτας οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας μαζί με μηχανήματα έργου και υδροφόρες της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και οι εθελοντές.

Η πυρκαγιά, αν και πλέον δεν έχει ενεργό μέτωπο, λόγω της μεγάλης δυναμικής που ανέπτυξε, επεκτάθηκε από την Αχαΐα στην Ηλεία.

ilia_5c156.jpgfotia_1_9ad29.jpgfotia_2_204df.jpgfotia_3_b93df.jpg

fotia_4_fa4df.jpgfotia_5_b9229.jpgfotia_6_413fe.jpg

Επίσης, καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς στο Αλποχώρι Ηλείας, η οποία οριοθετήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/6). Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 19 οχήματα.

Στο μεταξύ το βράδυ της Παρασκευής (21/6) λίγο πριν τις 11 ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μπίστι της Ύδρας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και για την κατάσβεση επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα, 5 εθελοντές και ένα ελικόπτερο.

Στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε είναι σε ύφεση. Στην πυρκαγιά αυτή παραμένουν και επιχειρούν 59 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα.

Σε ύφεση είναι και η πυρκαγιά στο Κρανίδι Αργολίδας, ενώ στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα.