Ελλάδα

Το νέο Dnews είναι εδώ

Το νέο Dnews είναι εδώ
Το Dnews.gr εξελίσσεται, αλλάζει, βελτιώνεται. Δεκατέσσερα χρόνια μετά τα πρώτα βήματά του στο ελληνικό διαδίκτυο ως dikaiologitika.gr, το Dnews.gr πλέον συνεχίζει να εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται καθημερινά στις υψηλές προσδοκίες των εκατομμυρίων αναγνωστών του.

Με πρώτο μέλημα την εγκυρότητα και με τη σφραγίδα του Reuters Institute που για πέμπτη συνεχή χρονιά επιβραβεύει το Dnews.gr ως το πιο αξιόπιστο Μέσο στην Ελλάδα, βελτιώνουμε την εικόνα μας για να γίνουμε ακόμα πιο φιλικοί στους αναγνώστες μας, ακόμα πιο άμεσοι, ακόμα πιο παρεμβατικοί. Και για να μπορούμε να αξιοποιήσουμε με τον βέλτιστο τρόπο τις εξαιρετικά σημαντικές συνεργασίες με δημοσιογράφους εγνωσμένου κύρους που έχουν προστεθεί στην ομάδα του Dnews.gr τους τελευταίους μήνες.

Σε μία εποχή πολυεπίπεδων κρίσεων αλλά και κυρίως μίας πρωτοφανούς δομικής κρίσης των Μέσων, που μία αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να δώσει χιλιάδες αντικρουόμενες απαντήσεις, που η είδηση περνά από δεκάδες φίλτρα για να καταλήξει στον αναγνώστη αποστειρωμένη, στις περισσότερες περιπτώσεις και διαστρεβλωμένη, το Dnews θα συνεχίσει να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο κόμβο ενημέρωσης των πολιτών για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την ασφάλισή τους, την τσέπη τους, την καθημερινότητά τους, τη ζωή τους. Αλλά ταυτόχρονα, επενδύει σε νέες τεχνολογίες, ανθρώπινο δυναμικό και βαριές «υπογραφές» για το αυτονόητο, που έχει καταλήξει και το ζητούμενο: Την επιστροφή στις παραδοσιακές αρχές της δημοσιογραφίας, για ενημέρωση με διαφάνεια. Για τη δημοσιογραφία ως απαραίτητο συστατικό της Δημοκρατίας αλλά και ως μέσο ελέγχου της εκάστοτε πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. Με κύρος και εντιμότητα, με αμεσότητα και παρέμβαση, με έρευνα και στοιχεία, αλλά και με στίγμα και άποψη.

Μετά από 14 χρόνια διαρκούς εξέλιξης, το νέο layout του Dnews και η σημαντική ενίσχυση της ομάδας μας είναι μία τομή στην πορεία συνέχειας του Μέσου που καθημερινά κρίνεται - και ζητούμε να γίνεται αυστηρά - από το σύνολο των αναγνωστών μας.

Μετά από 14 χρόνια ενημέρωσης, η νέα μας εικόνα είναι μόνο η αρχή...