Ελλάδα

Φωτιά στο Μοσχάτο: Σε ύφεση το μέτωπο - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Φωτιά στο Μοσχάτο: Σε ύφεση το μέτωπο - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία Φωτογραφία: EUROKINISSI
Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στο Μοσχάτο.

Σε ύφεση είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 15:00 σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο με παρακείμενους αποθηκευτικούς χώρους στην οδό Κεφαλληνίας στο Μοσχάτο.

Οι φλόγες ήταν έντονες και οι μαύροι καπνοί περικύκλωσαν την περιοχή από άκρη σε άκρη, με τους χρήστες στα social media να αναφέρουν ότι η κάπνα «έπνιξε» το Μοσχάτο.

fotia mosxato 3 6ce2c

Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, άρθηκαν οι εκτροπές κυκλοφορίας των οχημάτων που είχαν εφαρμοστεί στην περιοχή, λόγω της πυρκαγιάς.

fotia mosxato 2 d94c7

Στάλθηκε και 112 λόγω των καπνών 

WhatsApp Image 2024 06 26 at 15.13.47 6fafd

Σημειώνεται ότι λόγω των αυξημένων καπνών στάλθηκε και μήνυμα 112 στους κατοίκους και όσους εργαζονται σε κοντινές περιοχές. Όπως φαίνεται και στο σχετικό μήνυμα από το 112 η ειδοποίηση αναφέρει: «Καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας, παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα».

{https://www.facebook.com/pyrkagies/posts/pfbid033Zo56Sn2coT4wCVGFjjbm54V7qtapdptSmCQWXxKKUigZq8BeyWspcTUVQtXGXrbl?ref=embed_post}