Ελλάδα

«Τσάκωσαν» διαρρήκτες με πλοίο από Αίγινα με τα κλοπιμαία

«Τσάκωσαν» διαρρήκτες με πλοίο από Αίγινα με τα κλοπιμαία Φωτογραφία: Eurokinissi
Ήθελαν να φύγουν με το πλοίο για Πειραιά.

Διάρρηξη σε σπίτι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (10/7), στη Σουβάλα της Αίγινας.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Μεσαγρού Αίγινας, εξέτασαν και αξιολόγησαν πληροφορίες και αποδεικτικά μέσα για την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών.

Την επόμενη μέρα και μετά από συνεχείς έρευνες σε όλο το νησί, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι 4 διαρρήκτες στην προσπάθεια τους να αναχωρήσουν από το νησί της Αίγινας και να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πειραιά.

Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι 4 κατηγορούμενοι ηλικίας 20 ,21, 24 και 25 ετών. Μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από την οικία, την οποία παραβίασαν.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικίας, ενώ κατασχέθηκε ρουχισμός που είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες, όσο και το αυτοκίνητο.

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού Αίγινας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεργών τους συνεχίζεται.