Ελλάδα

Πειραιάς: Χειροπέδες σε 16χρονη για απόπειρα δολοφονίας 19χρονης έξω από μπαρ

Πειραιάς: Χειροπέδες σε 16χρονη για απόπειρα δολοφονίας 19χρονης έξω από μπαρ
Ο 20χρονος που ήταν μαζί της, μάζεψε το μαχαίρι και τράπηκε σε φυγή μαζί με την 16χρονη, αφήνοντας το θύμα σοβαρά τραυματισμένο στο δρόμο.

16χρονη συνελήφθη στον Πειραιά για απόπειρα δολοφονίας 19χρονης έξω από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, έπειτα από επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο. Της κατάφερε δυο πολύ σοβαρά χτυπήματα - μαχαιριές - στον κορμό τα οποία και διαπέρασαν ζωτικά όργανα και το κορίτσι έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί.

Στις 05:30΄ τα ξημερώματα η 19χρονη διακομίσθηκε με σταθμό Ε.Κ.Α.Β., στα επείγοντα του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά.

Απο την έρευνα προέκυψε ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου άμεση συνδρομή στη δράστιδα παρείχε ένας 20χρονος που συνελήφθη και ο οποίος την παρακολουθούσε, χωρίς να την αποτρέψει, ενώ επιπλέον έσκυψε και περισυνέλεξε από το έδαφος το αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο προκλήθηκαν τα τραύματα. Στη συνέχεια έφυγαν απο το σημείο εγκαταλείποντας την 19χρονη αιμόφυρτη στο έδαφος

Το εν λόγω περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίπου δέκα -10- νεαρά άτομα, τα οποία δεν ενεπλάκησαν σε αυτό, ενώ τα γεγονότα που έλαβαν χώρα καταγράφηκαν από κάμερα φορητής συσκευής και το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό περιήλθε στην κατοχή της Υ.Α.Π. και κατασχέθηκε.