Ελλάδα

Ψυχικό: Βρέθηκε φωτογραφία του τοπογράφου στο κινητό του συλληφθέντα για την δολοφονία του

Ψυχικό: Βρέθηκε φωτογραφία του τοπογράφου στο κινητό του συλληφθέντα για την δολοφονία του Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ
Ο 44χρονος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό.

Μία φωτογραφία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα για τη δολοφονία του.

Η φωτογραφία αυτή σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε τραβηχτεί στη Μύκονο πριν από δύο χρόνια, όταν φερόμενος ως δράστης και θύμα ήταν στο νησί.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό φέρεται να είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου έμενε το θύμα. Εκεί συναντήθηκε κατά τις ίδιες πληροφορίες με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, ο οποίος και έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Οι Αρχές, εντόπισαν δύο κινητά τηλέφωνα του 44χρονου συλληφθέντα. Στο ένα από αυτά υπήρχε η φωτογραφία του 54χρονου τοπογράφου, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό.

Ο 44χρονος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ν. Αλετράς, είχε αναφέρει στις 11 Ιουλίου μεταξύ άλλων ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται».