Ελλάδα

Η άγνωστη Κόπα Καμπάνα της Πελοποννήσου που έχει πάντα ζεστά νερά!

Η άγνωστη Κόπα Καμπάνα της Πελοποννήσου που έχει πάντα ζεστά νερά! Φωτογραφία: FACEBOOK/ Peroulia Restaurant since1984
Μια παραλία στην νότια πλευρά της Πελοποννήσου που θα σας μαγέψει με όλα όσα προσφέρει!

Οι αδειούχοι του Ιουλίου που δεν έχουν κλείσει ακόμη καλοκαιρινές διακοπές αναζητούν προορισμούς που συνδυάζουν εξαιρετικές παραλίες, όμορφα μέρη για περιήγηση και γωνιές που ξεκουράζουν σώμα μα και πνεύμα. Μια από τις δικές μας αγαπημένες προτάσεις είναι η Καλαμάτα με μια παραλία που όποιος την επισκεφθεί θα μαγευτεί καθώς παρέχει όλα όσα επιζητά κανείς για μια απόδραση στη θάλασσα αλλά σπανίως εντοπίζονται σε ένα μόνο προορισμό.

Δείτε την εντυπωσιακή παραλία μέσα από το βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=iAH-IeJ79Eg}

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η παραλία Περούλια που δεσπόζει καλά κρυμμένη στο χωριό Βουνάρια είναι μια επίγεια θαλασσινή όαση με απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά, τιρκουάζ πεντακάθαρα νερά που χαρακτηρίζονται σχετικώς ρηχά και φημίζονται για την θερμοκρασία τους καθώς είναι πάντα ζεστά, δεν την πιάνει ο βοριάς άρα δεν έχει κύμα και το πιο ανατρεπτικό όλων το γεγονός ότι διαθέτει ...ασανσέρ!

{https://www.instagram.com/visitkalamata/p/C6dmZbGNhY8/}

Τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά της περιοχής δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό που καθηλώνει τον επισκέπτη. Μάλιστα διαθέτει οργανωμένο αλλά και ελεύθερο κομμάτι ώστε οι λουόμενοι να επιλέξουν αυτό που ανταποκρίνεται στα γούστα τους. Στην Περούλια θα ζήσετε μια ανέμελη μέρα δίπλα στη θάλασσα ενώ όσοι είστε γονείς βρήκατε την ιδανική παραλία για να κρατήσετε απασχολημένα τα μικρά σας πλάι στο νερό από νωρίς το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου. Τις ώρες εκείνες που η θάλασσα είναι στην πιο ζεστή της φάση και κανείς δεν θέλει στα αλήθεια να γυρίσει στο σπίτι. Βασικότερο συστατικό τα ρηχά, απάνεμα νερά που δεν προκαλούν αίσθημα φόβου ακόμα κι όταν μιλάμε για αληθινά μικρούς κολυμβητές.

{https://www.instagram.com/p/CS9NyPMN-oa/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bdcc9a55-efaa-468e-8ecf-a0c8dabd1554}