Ελλάδα

Γέννησε στο Κέντρο Υγείας με την βοήθεια...καρδιολόγου

Γέννησε στο Κέντρο Υγείας με την βοήθεια...καρδιολόγου
Τα βιαστικά γεννητούρια θα μείνουν αξέχαστα σε όλους!

Αναπάντεχα γεννητούρια με την πολύτιμη συνδρομή καρδιολόγου έλαβαν χώρα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου πριν λίγες μέρες.  Το βιαστικό μωράκι ήθελε να γεννηθεί οπότε όλο το κέντρο υγείας κινητοποιήθηκε για να βοηθήσει στην επιτυχή εξέλιξη του τοκετού.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο Ιατρός - Καρδιολόγος του ΓΝ Κύμης Βασίλης Φαληρέας που συμμετείχε στον τοκετό όλοι οι γιατροί έβαλαν τα δυνατά τους για να βοηθήσουν την επίτοκο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενεργό ρόλο στο περιστατικό έπαιξε και η γυναικολόγος του Νοσοκομείου Κύμης Αναστασία Πουλημένου που έδινε οδηγίες μέσω τηλεφώνου. 

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα βιώσαμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία στην εφημερία στο Κ.Υ.Αλιβερίου καθώς υποδεχθήκαμε μια νέα ζωή!!Κανονικός τοκετός!Μετά από πολύ άγχος σ’όλους μας ήρθε το πρώτο κλάμα…ύστερα ηρεμία…και μετά μόνο χαμόγελα!

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου που εβρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας όπου με αυταπάρνηση και σε κλίμα συνεργασίας φέραμε εις πέρας αυτήν την δύσκολη περίπτωση!

Μπραβο σ όλους λοιπόν!

Μπράβο Παναγιωτη Στουραΐτη Γενικός Ιατρός που εκτέλεσες καθήκοντα Γυναικολόγου υπό τις οδηγίες γυναικολόγου!

Ευχαριστούμε θερμά την γυναικολόγο του Νοσοκομείου Κύμης Αναστασία Πουλημένου όπου με την βοήθεια της μέσω της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών μας προσέφερε πολύτιμες οδηγίες σ όλη την διάρκεια του τοκετού!

Ευχαριστουμε και την Μαία του Κ.Υ.Αλιβεριου η οποία βρισκόταν σε άδεια και ήρθε όσο γρήγορα μπορούσε και προς τιμής της συνόδευσε την Μάνα με το νεογέννητο κατά την διακομιδή στο Γ.Ν.Χαλκίδας!Ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ και το υπόλοιπο προσωπικό γιατί ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας!»

Και τα συγχαρητήρια από τον Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας:

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια στούς εργαζόμενους στην εφημερία της 16ης-7-2024 στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και συγκεκριμένα:

• κ. Παναγιώτη Στουραϊτη - Γενικό Ιατρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου,

• κ. Κρόκο Χρήστο - Γενικό Ιατρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου,

• κα Ελένη Καρόζη - Μαία στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου η οποία διέκοψε τη κανονική της άδεια για να βοηθήσει στο τοκετό,

• κα Αικατερίνη Καστέλη - Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου,

• κα Αναστασία Καδίτη - Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου,

• κα Αναστασία Κουκουβάου - Τεχνολόγο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου,

• κα Ειρήνη Ράπτη - Οδηγό ασθενοφόρου,

• κ. Νικόλαο Νικολάου - Οδηγό ασθενοφόρου,

• κ. Βασίλειο Φαληρέα - Καρδιολόγο Γενικού Νοσοκομείου Κύμης - εφημερεύοντα στο Κ.Υ. Αλιβερίου,

• κα Αναστασία Πουλημένου - Γυναικολόγο Γενικού Νοσοκομείου Κύμης, η οποία και άλλες φορές έχει βοηθήσει μέσω της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών σε παρόμοιες περιπτώσεις Οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Αλιβερίου χάρη στην ετοιμότητά τους έφεραν στο κόσμο μια ανθρώπινη ζωή, παρά τις αντίξοες συνθήκες πού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν».

{https://www.facebook.com/vasilis.falireas/posts/pfbid0RcmcYd78eLFXUd5RN6NJ2xh9wcgWTKh7aMkh7nNW4jD84pwzj7wLWMaiVQATh7NJl}