Ελλάδα

Διακοπή ρεύματος σε Περιστέρι, Αθήνα, Βούλα, Νέα Σμύρνη και άλλες περιοχές της Αττικής σήμερα

Διακοπή ρεύματος σε Περιστέρι, Αθήνα, Βούλα, Νέα Σμύρνη και άλλες περιοχές της Αττικής σήμερα
Αρκετές περιοχές της Αττικής θα έχουν σήμερα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος. Τι να κάνετε αν έχει διαοπή ρεύματος η περιοχή σας.

Αρκετές περιοχές της Αττικής, όπως ο Κορυδαλλός, το Χαϊδάρι, η Νίκαια, το Περιστέρι, η Πετρούπολη, η Ηλιούπολη, το Γαλάτσι, τα Πατήσια και άλλες, «βυθίστηκαν» χθες το απόγευμα στο σκοτάδι, καθώς είχαν διακοπή ρεύματος έπειτα από βλάβη στα δίκτυα ηλεκτροδότησης. Φυσικά, οι συνθήκες καύσωνα που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα και κατ’ επέκταση η χρήση των κλιματιστικών από τα νοικοκυριά επιβαρύνουν την κατάσταση.

Τεχνικοί του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας εργάζονταν για την αποκατάσταση των βλαβών, ενώ σε οερισμένες περιπτώσεις η διακοπή ρεύματος κράτησε πάνω από μία ώρα.

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα 19/7

Για σήμερα είναι προγραμματισμένες αρκετές διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ τις προγραμματισμένες διακοπές.

Σε περίπτωση που έχει διακοπή ρεύματος πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του ΔΕΔΔΗΕ με δωρεάν τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 800 400 4000, όλο το εικοσιτετράωρο:

  • Για γενικά θέματα εξυπηρέτησης (παροχή πληροφοριών και υποδοχή αιτημάτων)
  • Για αναγγελία βλαβών

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλείτε στον αριθμό 2111900500, με αστική χρέωση, ή στον πενταψήφιο αριθμό 11500, η κλήση στον οποίο υπόκειται σε χρέωση με βάση το τιμολόγιο του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας.

Για κλήσεις από το εξωτερικό μπορείτε να καλείτε στον αριθμό +30 2111900500.