Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση 11χρονος που χτυπήθηκε από αμάξι ενώ έκανε ποδήλατο

Σε κρίσιμη κατάσταση 11χρονος που χτυπήθηκε από αμάξι ενώ έκανε ποδήλατο
Έπειτα από σοβαρό τροχαίο με το ποδήλατό του, ο 11χρονος νοσηλευέται με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και σοβαρά τραύματα στο πόδι και τον θώρακα.

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου την κατάσταση του 11χρονου που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά χτες στο Λεσίνι Αιτωλοακαρνανίας σε τροχαίο που είχε με το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε αργά τη νύχτα σε σοβαρή κατάσταση - διασωληνωμένο - στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου οι γιατροί έδωσαν αγώνα για να το σταθεροποιήσουν. Πλέον μιλούν για ένα κρίσιμο πρώτο 24ωρο.

Στο πλευρό του παιδιού βρίσκονται και οι δύο γονείς του, οι οποίοι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στο Λεσίνι, όπου το παιδί βρίσκεται για τις καλοκαιρινές διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, ο 11χρονος έκανε ποδήλατο στο χωριό, όταν χτύπησε με διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, έμεινε στο σημείο για αν βοηθήσει και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αλκοτέστ

Δικογραφία για την υπόθεση πρόκειται να σχηματίσει η τροχαία Μεσολογγίου, η οποία διερευνά και τις συνθήκες του ατυχήματος.