Ελλάδα

ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς

ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς
Ξυλοκόπησαν άγρια οδηγό ταξί στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από το άγριο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στα ΚΤΕΛ Κηφισού, το οποίο κατέληξε σε πυροβολισμούς.

Στα πλάνα του βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τρία άτομα κλοτσούν ανελέητα στο κεφάλι και το σώμα τον οδηγό ταξί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, με συνέπεια να προκληθεί πανικός.

Το άγριο επεισόδιο ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας με αφορμή μία κούρσα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού προς το αεροδρόμιο. Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

«Κάποιος πήρε μία κούρσα για το αεροδρόμιο, η οποία είναι 50-60 ευρώ. Του πήραν τον πελάτη του ανθρώπου και τα πράγματα και έβαλαν τα πράγματα σε κάποιο ταξί ενός Ρομά. Και αυτοί τσακώθηκαν μεταξύ τους γιατί ήθελαν όλοι να τον πάνε την κούρσα. Μου το έχουν κάνει κι εμένα παλιά αυτό», είπε στο Mega οδηγός ταξί, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Επαγγελματίες οδηγοί κάνουν λόγο για συμμορίες που λυμαίνονται τις πιάτσες ταξί. «Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Πάρις Ορφανός, γραμματέας του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών. «Έχουμε στείλει επιστολές στα υπουργεία και τον πρωθυπουργό για τα γκέτο που έχουν δημιουργηθεί σε κάποια κεντρικά σημεία», συμπλήρωσε.