Ελλάδα

Παλλήνη: Πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο - «Άκουσα ένα μπαμ, με πέτυχαν γυαλιά από το παράθυρο»

Παλλήνη: Πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο - «Άκουσα ένα μπαμ, με πέτυχαν γυαλιά από το παράθυρο» Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Η επίθεση έγινε σε λεωφορείο της γραμμής 304, στο οποίο υπήρχαν επιβάτες.

Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο στο οποίο υπήρχαν επιβάτες και από τύχη δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Το περιστατικό συνέβη στις 21:20 το βράδυ του Σαββάτου, τη στιγμή που λεωφορείο το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 304, Νομισματοκοπείο- Βραυρώνα, περνούσε από την περιοχή των εργατικών κατοικιών της Παλλήνης.

«Είμαι στην πόρτα για να κατέβω, κάνει ένα μπαμ, με πετυχαίνουν κάτι γυαλιά από το παράθυρο. Από εμένα ήταν 10 εκατοστά, ήταν το πίσω τζάμι από εκεί που βγαίνω, για αυτό με πέτυχαν γυαλιά. Γυρνάω να δω τι γίνεται και όλο το τζάμι είχε καταρρεύσει», περιέγραψε επιβάτης του λεωφορείου, μιλώντας στον Alpha.

Από την επίθεση με πέτρες δεν προκλήθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Ο οδηγός εκκένωσε το λεωφορείο και κάλεσε την αστυνομία.

«Είχαν πανικοβληθεί όλοι γιατί λένε τι γίνεται εδώ με τα τζάμια. Έτρεξα, όλοι πήγαν πίσω. Δεν ξέραμε τι είναι, φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να ήταν αεροβόλο ή δεν ξέρω», ανέφερε επιβάτης που ήταν στο λεωφορείο.

«Δεν είχε συμβεί κάτι στα προηγούμενα δρομολόγια ή προηγούμενες ημέρες. Μας εξέπληξε το περιστατικό, αλλά θεωρούμε ότι ήταν μεμονωμένο», δήλωσε στον Alpha ο Γ. Σακελλαρίου, μέλος του Συμβουλίου Κοινοπραξίας Αστικών Λεωφορείων Αττικής.