Ελλάδα

Τζόκερ 10/9/2024: Στα 9,5 εκατ. το Mega τζακ ποτ, έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων

Τζόκερ 10/9/2024: Στα 9,5 εκατ. το Mega τζακ ποτ, έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων Φωτογραφία: EUROKINISSI/ TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ
Στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Τζόκερ που μοιράζει 9,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ έχει φτάσει το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Την περασμένη Κυριακή σημειώθηκε τζακ ποτ για 26 διαδοχική κλήρωση και έτσι το ποσό της πρώτης κατηγορίας ανέβηκε από τα 8,8 στα τουλάχιστον 9,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας παίρνουν από 100.000 ευρώ, ποσό που κέρδισαν πέντε τυχεροί στην προηγούμενη κλήρωση, με πέντε σωστές προβλέψεις.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται έως τις 21:30 και όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν «ζωντανά» την κλήρωση στις 22:00, στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η μισή ώρα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση κατάθεσης των δελτίων έως την έναρξη της κλήρωσης του Τζόκερ είναι απαραίτητη για να διασφαλιστούν όλες οι συμμετοχές.

Η συμμετοχή στο Τζόκερ γίνεται σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ ή διαδικτυακά. Στην πρώτη περίπτωση η συμμετοχή επιτρέπεται σε όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια και διαδικτυακά σε εκείνους που έχουν κλείσει τα 21 έτη.

Η ακύρωση εκτυπωμένου αποδεικτικού συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση συμμετοχής στο Τζόκερ μέσω των πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του αποδεικτικού συμμετοχής.