Ελλάδα

Παύλος Φύσσας: Αντιφασιστική συναυλία για τα 11 χρόνια από η δολοφονία του

Παύλος Φύσσας: Αντιφασιστική συναυλία για τα 11 χρόνια από η δολοφονία του Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Οι εκδηλώσεις για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου με την αντιφασιστική συγκέντρωση στις 17:30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.

Με το σύνθημα «ούτε βήμα πίσω» πραγματοποιείται την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη η Κεντρική Συναυλία για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 στο Κερατσίνι.

Η συλλογική μουσική συνάντηση για τον Killah P, όπως ήταν γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο ο Παύλος Φύσσας, θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας στις 18:00 με ελεύθερη είσοδο. Φέτος στη κεντρική συναυλία θα εμφανιστούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μυστακίδης, Κοινοί Θνητοί, Λόγος Τιμής, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Unveil The Sense ενώ στα decks θα είναι ο Lief Key.

Οι εκδηλώσεις του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Φύσσα θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη, 18 του μήνα με την αντιφασιστική συγκέντρωση στις 17:30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και την πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία της Νίκαιας, στο Μετρό του Αγίου Νικολάου.

fyssas1_ea1ca.jpg