Ελλάδα

Τζόκερ 22/9/2024: Έγινε η κλήρωση για τα 14,5 εκατ., δείτε τους αριθμούς που κερδίζουν το ποσό ρεκόρ

Τζόκερ 22/9/2024: Έγινε η κλήρωση για τα 14,5 εκατ., δείτε τους αριθμούς που κερδίζουν το ποσό ρεκόρ Φωτογραφία: EUROKINISSI
Το Τζόκερ μοίραζε απόψε το μεγαλύτερο ποσό των τελευταίων επτά ετών.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ της 22ας Σεπτεμβρίου, που μοίραζε τουλάχιστον 14,5 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί τα τελευταία επτά χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2017, όταν ένας υπερτυχερός κέρδισε 16,4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης είναι 7, 10, 14, 35, 40 και Τζόκερ το 7.

Για μία ακόμα κλήρωση σημειώθηκε τζακ ποτ, το 32ο διαδοχικό. Ένας τυχερός παίρνει 100.000 ευρώ με πέντε σωστές προβλέψεις. Στην τρίτη κατηγορία (4+1), 49 νικητές παίρνουν από 2.500 ευρώ. 

Μετά το νέο τζακ ποτ, το ποσό για την πρώτη κατηγορία ανεβαίνει σε τουλάχιστον 15,7 εκατομμύρια ευρώ, στην κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (24/9).

ΤΖΟΚΕΡ ΚΕΡΔΗ

Η κλήρωση του Τζόκερ 

{https://www.youtube.com/watch?v=VXXE_qE9Tkw}

Η συμμετοχή στο Τζόκερ γίνεται σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ ή διαδικτυακά. Στην πρώτη περίπτωση η συμμετοχή επιτρέπεται σε όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια και διαδικτυακά σε εκείνους που έχουν κλείσει τα 21 έτη.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης έως και 30 λεπτά πριν από την έναρξη της επόμενης. Το διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση κατάθεσης δελτίων (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (περίπου στις 22:00) είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι συμμετοχές.

Η ακύρωση εκτυπωμένου αποδεικτικού συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση συμμετοχής στο Τζόκερ μέσω των πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του αποδεικτικού συμμετοχής. Δηλαδή, αν το αποδεικτικό συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.