Ελλάδα

Παγκράτι: Άγρια συμπλοκή με ξύλα έξω από σχολείο - Βγήκαν και μαχαίρια (Βίντεο)

Παγκράτι: Άγρια συμπλοκή με ξύλα έξω από σχολείο - Βγήκαν και μαχαίρια (Βίντεο) Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δύο μαθητές τραυματίστηκαν, συνελήφθη ένας 17χρονος για τη συμπλοκή έξω από το σχολείο.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών καταγράφηκε έξω από σχολείο στο Παγκράτι, με συνέπεια να τραυματιστούν δύο ανήλικοι, ενώ ένας 17χρονος συνελήφθη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και σήμερα το Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο από το βίαιο επεισόδιο.

Μαθητές και εξωσχολικοί συνεπλάκησαν στον πεζόδρομο έξω από το σχολείο, με ξύλα στα χέρια, μπουνιές και κλωτσιές, ενώ βγήκαν και μαχαίρια, σύμφωνα με μαρτυρία. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας είπε πως ένας από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου φώναζε «Θα σε σκοτώσω».

Όλα ξεκίνησαν μία ημέρα νωρίτερα, όταν σε διαπληκτισμό κάποιοι έσπρωξαν 16χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στον αγκώνα και την πλάτη. Την επομένη, στο σχόλασμα περίμεναν τον 16χρονο και την παρέα του έξω από το σχολείο.

«Κάποια παιδιά πήραν ξύλα και άρχισαν να βαράνε όποιους βρούνε. Νόμιζαν ότι όλοι ήταν εναντίον τους. Μερικά παιδιά έτρεξαν και πήγαν σπίτι τους, αλλά κάποια άλλα κάθισαν και κοιτούσαν. Βγήκαν καθηγητές και προσπαθούσαν να τους σταματήσουν, αλλά δεν μπορούσαν, ήταν πολύ έντονη μάχη», περιέγραψε ένας μαθητής μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με πατέρα μαθήτριας, στη συμπλοκή βγήκαν μαχαίρια. «Την κυνήγησε αρχικά μια ομάδα τριών ατόμων. Δύο παιδιά κρατούσαν μαχαίρι, τις κυνήγησαν και έφυγαν φοβισμένες, ήρθαν στο σπίτι. Τελικά επιτέθηκαν σε κάποιον νεαρό, τον τραυμάτισαν και ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο», είπε στο Mega.

Δύο μαθητές μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τραύματα στον αυχένα και το πρόσωπο. Για τη συμπλοκή συνελήφθη ένας 17χρονος, ενώ αναζητούνται κι άλλα άτομα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.