Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης - «Κανείς δεν διασφαλίζει αν προετοιμάζουν τρίτη ίσως μοιραία επίθεση εναντίον της»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης - «Κανείς δεν διασφαλίζει αν προετοιμάζουν τρίτη ίσως μοιραία επίθεση εναντίον της»
Τι αναφέρει ο πατέρας της 14χρονης για τον ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις της άγριας επίθεσης που δέχθηκε 14χρονη το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα από δύο συνομήλικές της και μία 16χρονη.

Οι σκηνές βιαιότητας και ξυλοδαρμού με μανία που έχουν αποτυπωθεί και σε οπτικά ντοκουμέντα σοκάρουν για την βιαιότητα και τον θυμό που φέρεται να διακατέχει τις νεαρ΄ς δράστιδες ενόσω ο περίγυρος κοιτά το σκηνικό ξυλοδαρμού αμέτοχος. 

Ο πατέρας της ανήλικης μίλησε για το περιστατικό στο Mega μεταφέροντας την ψυχολογική κατάσταση της κόρης του και πώς βιώνει όλα όσα έχουν συμβεί εις βάρος της. όπως τονίζει το παιδί  παιδί εκτός των τραυμάτων που είναι εμφανή έχει υποστεί σοκ.

«Ζαλίζεται διαρκώς, θα μπούμε για εξετάσεις, μαγνητική» λέει ο πατέρας της 14χρονης 

«Ζαλίζεται διαρκώς και θα μπούμε για εξετάσεις, μαγνητική κτλ. Οι δράστριες είναι ελεύθερες, άφαντες, ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη είτε από τις δράστριες είτε από τις παρευρισκόμενες στο γεγονός, ανήλικες είτε οι γονείς αυτών. Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη. Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει με αυτές ελεύθερες και με το τρομερό μένος που τις διακατέχει ότι δεν οργανώνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου», δήλωσε και συνέχισε:

«Ποιος μπορεί να μου πει ότι αυτή τη στιγμή δεν οργανώνουν την τρίτη μοιραία επίθεση προς το παιδί μου; 

«Η αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη φυσική ασφάλεια του παιδιού μου. Έχω κινηθεί καθόλα νόμιμα, εξαντλώντας κάθε ένδικο μέσο. Το αναζητούσαν (το παιδί) στη Γλυφάδα, να το πάνε, να το στήσουν εκεί που το έστησαν και να το διαλύσουν. Το παιδί είναι εκτός σχολείου, θα γυρίσει κάποια στιγμή, απροστάτευτο μη ξέροντας πως θα χειριστούμε τη φυσική του ασφάλεια από εδώ και πέρα».

Ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας στο ERTNews, περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της. «Όχι τόσο τα λόγια, κυρίως ήταν τα μάτια της. Ήταν όλη αυτή η λύπη και όλο αυτό το συναίσθημα που δεν υπάρχουν λόγια να σας το περιγράψω. Όλο αυτό το βίωμα, δεν μπορώ να σας το περιγράψω», αναφέρει συγκινημένος.

Μάλιστα τόνισε την ιδιαίτερα επιβαρυμένη υγεία της 14χρονης μετά τα απανωτά χτυπήματα που υπέστη.  «Η υγεία της είναι ιδιαιτέρως βεβαρημένη από τη μέρα του συμβάντος μέχρι και σήμερα, οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες, γιατί τα περισσότερα χτυπήματα και τα σημαντικά τα δέχτηκε στο κεφάλι».

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η ανήλικη φαίνεται να μην υπέκυπτε στις επιθυμίες των ανήλικων δραστών να ενταχθεί στην κλίκα τους, κάτι που προκάλεσε την επιθετική τους αντίδραση και οδήγησε στην επίθεση.