Ελλάδα

Ερμιόνη: «Το παιδί είναι κομμωτής γι΄αυτό είχε φαλτσέτα» (βίντεο)

Ερμιόνη: «Το παιδί είναι κομμωτής γι΄αυτό είχε φαλτσέτα» (βίντεο) Φωτογραφία: UNSPLASH
«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα σοβαρό. Τα παιδιά είναι παιδιά και παίζανε» είπε ο πατέρας του 17χρονου με τη φαλτσέτα.

Με την εξωφρενική αιτιολογία ότι ο 17χρονος που ξύρισε 12χρονο με φαλτσέτα μέσα σε σχολείο στην Ερμιόνη «είναι κομμωτής» επιχείρησε να αιτιολογήσει την επίθεση ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη.

Ο δικηγόρος μιλώντας στο Mega είπε πως «Τα παιδιά κατηγορούνται για μια απλή σωματική βλάβη, για μια απειλή, και μία ας πούμε ληστεία. Το παιδί κουρεύει και έχει φαλτσέτα γιατί είναι και κομμωτής» είπε.

Ο πατέρας του 17χρονου από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι ο γιος του είχε τη φαλτσέτα μαζί του στο σχολείο αλλά απέδωσε τα πάντα σε μία πλάκα.

«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα σοβαρό. Τα παιδιά είναι παιδιά και παίζανε. Είχανε φαλτσέτα απλά. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που λένε, ούτε τρομοκρατία, ούτε ληστεία. Πήγαμε και εμείς για να δώσουμε κατάθεση, απλά» αλλά δεν συνέβη τίποτα από όλα αυτά δήλωσε ο πατέρα τους παιδιού.

Έκρινε ακόμα ότι ενδεχομένως «Φοβηθήκαν οι γονείς (του 12χρονου), είναι άλλο αυτό» είπε ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη το πρωί δύο 17χρονοι με φαλτσέτα ξύρισαν έναν 12χρονο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος μέσα στο σχολείο.