Ελλάδα

Μαρινέλλα: Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε η σπουδαία τραγουδίστρια

Μαρινέλλα: Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε η σπουδαία τραγουδίστρια
Η Μαρινέλλα συνεχίζει και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία.

Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, μετά από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο. Η 86χρονη σπουδαία τραγουδίστρια, ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά», στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν

Κατά πληροφορίες, η Μαρινέλλα είχε συμπτώματα εγκεφαλικού, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του HS, η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια και είχε επικοινωνία με συνεργάτες της. Στο νοσοκομείο «Υγεία» όπου μεταφέρθηκε, υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως η Μαρινέλλα είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Λίγα λεπτά μετά την κλήση στο νοσοκομείο, το ασθενοφόρο παρέλαβε την τραγουδίστρια και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Υγεία». Το κοινό που πάγωσε με το συμβάν, παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά.

Το τραγικό συμβάν με την Μαρινέλλα

{https://www.youtube.com/watch?v=eS02geO8C4E&t=2s}

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η Μαρινέλλα εμφάνισε ξαφνική αδιαθεσία στο τρίτο τραγούδι και η συναυλία της απόψε στο Ηρώδειο αναβλήθηκε, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει με νεότερα. Περαστικά!».