Ελλάδα

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα - Στη ΜΕΘ με σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα - Στη ΜΕΘ με σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο
Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στην σκηνή στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία» στη ΜΕΘ. Στο πλευρό της Μαρινέλλας βρίσκεται το πανελλήνιο.

Ώρες αγωνίας για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στην σκηνή στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία» στη ΜΕΘ. Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της, καθώς και ο Τάκης Ζαχαράτος. Χιλιάδες είναι, δε, τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές από τους θαυμαστές της.

Ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

Μετά το συμβάν ακολούθησε σχετική ενημέρωση από την εταιρεία παραγωγής για την αδιαθεσία της Μαρινέλλας και τη ματαίωση της συναυλίας.

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση» αναφέρεται χαρακτηριστικά.