Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Επεισόδια και προσαγωγές σε πορεία για τον θάνατο του 38χρονου από το Πακιστάν

Άγιος Παντελεήμονας: Επεισόδια και προσαγωγές σε πορεία για τον θάνατο του 38χρονου από το Πακιστάν
Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του αλλοδαπού.

Σε εξέλιξη είναι στον Άγιο Παντελεήμονα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο 38χρονου αλλοδαπού στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα.

Κατά την πορεία δημιουργήθηκαν επεισόδια με ρίψεις μολότοφ και χημικών. Ειδικότερα, τα επεισόδια έγιναν επί της 3η Σεπτεμβρίου και Φερρών όταν -σύμφωνα με την αστυνομία- άγνωστα άτομα με κράνη πέταξαν μολότοφ σε διμοιρία που ήταν στο σημείο. Έχουν γίνει 4 προσαγωγές, ενώ έχει τραυματιστεί και ένας αστυνομικός στον ώμο. 

{https://x.com/Nimia82076477/status/1839389805815419051}

Ξυλοδαρμός πολίτη 

{https://www.instagram.com/reel/DAZJ0Agt_ee/?igsh=dTluYmY5Z3ZpcG03}

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και της συνηγόρου της οικογένειας του μετανάστη, Μαρίας Σφέτσου, ο Μουχαμάντ Καμράν Ασίκ ήταν εξαφανισμένος από τις 13 Σεπτεμβρίου, χωρίς οι συγγενείς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του στα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε.

Βάσει της καταγγελίας, στον Άγιο Παντελεήμονα τον κρατούσαν στο μόνο σημείο του ΑΤ, που δεν υπήρχαν κάμερες, ενώ σε σχετικά έγγραφα που ανάρτησε η ΚΕΕΡΦΑ -μαζί με τις σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν πολλαπλά χτυπήματα στο κορμί του- η οικογένεια του 38χρονου επισημαίνει ότι είχε εξαφανιστεί από 13/9 και ότι η σωματική του κατάσταση την τελευταία φορά που εθεάθη από συγγενείς του, ήταν «άριστη και δεν έφερε οιοδήποτε τραύμα ενώ δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα με την υγεία του».

{https://x.com/Prosfygika/status/1839385236322562385}

NETWORK