Ελλάδα

Ποιος είναι ο Billionaire,που αποκαλούν Μελλοντικό Παγκόσμιο Ηγέτη και γιατί θα επισκεφτεί την Σαντορίνη

Ποιος είναι ο Billionaire,που αποκαλούν Μελλοντικό Παγκόσμιο Ηγέτη και γιατί θα επισκεφτεί την Σαντορίνη
Παίρνοντας την σκυτάλη από την περσινή κεντρική ομιλητρια που άνοιξε τον θεσμό, την διεθνούς φήμης συγγραφέα, διαιτολόγο και Top Model Dr Maye Musk, μητέρα του επιδραστικου επιχειρηματία Ελον Μασκ, ο David Mayer de Rothschild επιχειρεί να αφήσει με τη σειρά του, το δικό του ουσιαστικό αποτύπωμα σε μια ομιλία που θα αφορά την σχέση κλιματικής αλλαγής και τουρισμού και που θα αφήσει εποχή.

Γνωστός ως Ήρωας του κλίματος, οικολόγος και ακτιβιστής, ο διάσημος γόνος μιας εκ των ισχυρότερων οικογενειών του κόσμου έρχεται στη Σαντορίνη, στις 12 Οκτωβρίου 2024 για να παρευρεθεί στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Πολυτελείας με τίτλο «The Luxury Side of Greece» που θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Οκτωβρίου στο Peter Nomikos conference Center, παρουσία ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών, και εκπροσώπων τουριστικών φορέων και ιδρυμάτων αλλά και να ξεναγηθεί στο όμορφο νησί.

IMG_1900_d43b8.jpeg

Παίρνοντας την σκυτάλη από την περσινή κεντρική ομιλήτρια που άνοιξε τον θεσμό, την διεθνούς φήμης συγγραφέα, διαιτολόγο και Top Model Dr Maye Musk, μητέρα του επιδραστικού επιχειρηματία Έλον Μασκ, ο David Mayer de Rothschild επιχειρεί να αφήσει με τη σειρά του, το δικό του ουσιαστικό αποτύπωμα σε μια ομιλία που θα αφορά την σχέση κλιματικής αλλαγής και τουρισμού και που θα αφήσει εποχή.

IMG_1902_877b1.jpeg

Παρόλη την οικονομική του υπεροχή ο David Rothschild έχει αποδείξει την ευαισθησία του στην διάσωση του Περιβάλλοντος και την ενίσχυση των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων μέσα από τις φιλανθρωπικές και περιβαλλοντικές του δράσεις.

IMG_1901_92250.jpeg

Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν διασχίσει την Ανταρκτική, ενώ ταξίδεψε με αυτοσχέδιο σκάφος από 12.000 ανακυκλώσιμα πλαστικά μπουκάλια για να αναδείξει την περιβαλλοντική ρύπανση των θαλασσών. Έχει επίσης αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών κατά της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

IMG_1898_19752.jpeg

και ακόμα και αν οι φήμες τον ήθελαν στο παρελθόν, στο πλευρό της Χολιγουντιανής σταρ Αντζελίνα Τζολί, αυτός προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, διαφοροποιώντας τον από άλλους διάσημους γόνους και ενισχύοντας την εικόνα του ως έναν από τους πιο επιδραστικούς επιχειρηματίες παγκοσμίως