Ελλάδα

Τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας μέσα από την εντατική - Τι είπε ο Λιάγκας

Τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας μέσα από την εντατική - Τι είπε ο Λιάγκας Φωτογραφία: eurokinissi
Σε σταθερή κατάσταση η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό. Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την κατάσταση της υγείας της.

Τις αισθήσεις της κανονικά είχε η Μαρινέλλα όταν μπήκε μέσα στο ασθενοφόρο για το νοσοκομείο Υγεία σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, ο Αντώνης Ρέμος συνόδευσε την ερμηνεύτρια στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο και μάλιστα η ίδια μιλούσε και είχε τις αισθήσεις της.

Κατά την ώρα της μεταφοράς και την είσοδό της στο νοσοκομείο η κατάστασή της, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, επιδεινώθηκε δραματικά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

«Τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα προχθές, τραγικά, οι γιατροί φώναξαν τους οικείους και τους είχαν προετοιμάσει ακόμη και για το μοιραίο. Μέσα στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα και η καρδιά της αντιδράει πάρα πολύ καλά, είναι σαν καρδιά 50χρονης. Υπάρχουν ζημιές», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τα όσα είπε στην κόρη της η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη ΜΕΘ.

«Η Μαρινέλλα μιλάει, η Μαρινέλλα τραγουδάει… Το λέω και ανατριχιάζω! Κάποια στιγμή χθες είπε τα εξής λόγια στην κόρη της: «δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».«Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε μέσα στη ΜΕΘ και την βλέπει», είπε ο παρουσιαστής.